Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Clorexyderm shampoo 4% 250 ml

Toimitus postitse 2-6 päivää. Hinta 24.90€. Nouto arkisin Helsinki Eläinlääkäriasema Veteira Mannerheimintie 100. Soita ja sovi noutoaika etukäteen.

Tuotekuvaus

Klooriheksidiiniglukonaattia sisältävä desinfioiva shampoo koirille, kissoille ja hevosilleTehoaa klooriheksidiinille herkkiin mikro-organismeihin Ei tule käyttää samanaikaisesti muiden desinfiointiaineiden kanssa.

Käyttöohje

Eläimen iho kastellaan haalealla vedellä ja valmistetta hierotaan varovasti eläimen turkkiin. Annetaan vaikuttaa 5-10 min, jonka jälkeen huuhdellaan haalealla vedellä ja kuivataan.Pienet koirat ja kissat: annostele 15ml valmistetta iholle ja turkkiin ja pese ohjeen mukaan Keskikokoiset koirat: annostele 30 ml valmistetta iholle ja turkkiin ja pese ohjeen mukaan Suuret koirat: annostele 50 ml valmistetta iholle ja turkkiin ja pese ohjeen mukaan.

Ainesosat

Klooriheksidiiniglukonaatti 4%. Apuaineet: Isodekyylialkoholietoksylaatti, propyleeniglykoli, glyseriini, dimetyylialkyylioksidi, etoksyloitu lanoliini, hydroksietyyliselluloosa, hajuste, turkoosi Remazol-väri, deionisoitu vesi.

Hinta:24.90 €