Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Palvelut

Eläinlääkäriasema Veteira Oy on ketjuihin kuulumaton, yksityinen eläinlääkäriasema ja perheyritys. Toimintaamme kuuluu lemmikkieläinten terveyden- ja sairaanhoito klinikoillamme Helsingissä sekä kotikäynneillä lähialueilla.

Eläinlääkärin vastaanotot Helsingissä toimivat ajanvarausten perusteella. Tarjoamme mm. seuraavia palveluja:

- Rokotukset (kolmos- ja nelosrokote, kennelyskä-, rabies-, leptospiroosi-, herpes- ja kanin Myxo rokotteet heti saatavilla), tunnistusmerkinnät ja terveystarkastukset (mm. pentuetarkastukset).
- Hammaskivenpoisto alle 10 vuotiaille perusterveille lemmikeille, joilla normaali kallorakenne. Koirien maksimipaino 30 kg. Lemmikiltä ruoka pois 10 - 12 tuntia ennen operaatiota. Vettä voi olla tarjolla.

- Maitohampaidenpoisto koirille erillisen arvion perusteella (ikä noin 7-8kk). Lemmikiltä ruoka pois 10 - 12 tuntia ennen operaatiota. Vettä voi olla tarjolla.

- Sisätautien tutkimus ja hoito.

- Pehmytosakirurgia kuten kastraatiot ja sterilaatiot. Operaatiot tehdään koirille, joilla on normaali kallorakenne ja paino alle 30 kg. Kissojen kastraatio tehdään yli 6 kk ikäiselle kissalle ja sterilaatio yli 7 kk ikäiselle. Lemmikiltä ruoka pois 10 - 12 tuntia ennen operaatiota. Vettä voi olla tarjolla.

- Ihosairauksien tutkimus ja hoito.
- Ultraääni.
- Oma laboratorio: virtsanäytteiden tutkimus ja bakteeriviljely, verinäytteiden tutkimus, punktaatit ja raapenäytteet.
- Jyrsijöiden sairaudet ja hammashoito.
- Eksoottisten eläinten sairauksien hoito.
- Eutanasia. Tuhkauspalvelu yhteistyössä Sateenkaarisillan pieneläinkrematorion kanssa.
- Kotikäynnit. Tutustu kotikäynteihin tästä linkistä.
- Laaja erikois- ja päivittäisruokavalikoima (Hill's, Royal Canin, Specific, Trovet ja Virbac).