Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kotikäynnit

Eläinlääkärin kotikäynti on yksi Veteiran peruspalveluista Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa sekä Vantaalla. Kotikäynnit pyritään tekemään arkisin ruuhka-ajan ulkopuolella klo 10-15 ja klo 18 jälkeen. Kotikäynti on usein mahdollista saada jopa samana päivänä.

Kotona suoritettavat toimenpiteet ja tutkimukset ovat parempi vaihtoehto sekä lemmikille että omistajalle. Usein arka ja pelokas lemmikki on rauhallisempi kotona kuin klinikalla. Matka vastaanotolle voi olla lemmikille hyvin rasittava tai vaikea toteuttaa suurelle pentueelle, joten on parempi tilata eläinlääkäri kotiin.

Tyypillisiä toimenpiteitä kotikäynnillä ovat pentue-tarkastukset, rokotukset, loishäädöt sekä eutanasia. Kotikäynti on lempeä vaihtoehto, kun eläinystävä saatetaan viimeiselle matkalle oman kodin rauhassa rakkaiden ja läheisten ympäröimänä. Hoidamme lemmikin tuhkattavaksi, mutta voit halutessasi sopia noudon suoraan kotoa 24/7 Sateenkaarisillan kanssa. Tutustu palvelun tästä.

Kotikäyntien hintaesimerkkejä löytyy hinnastosta. Aikaa varattaessa on hyvä pyytää tapauskohtainen hinta-arvio. Kotikäynnin voit maksaa käteisellä, pankkikortilla tai tyypillisimmillä luottokorteilla (VisaElectron, Mastercard, Amex ja Diners).